12 de gener 2022

Corstorphine, 12 de gener del 2022

Corstorphine és un barri d'Edinburgh a tocar d'on viu la Dàlia.

Fa temps, passant-hi en bus, em va cridar l'atenció les indicacions que parlaven d'un Old Town i, aquesta vegada, ens vam decidir a anar-hi tot passejant.

Pel camí ja ens vam trobar un primer parc, l'Union Park

i, més enllà els primers edificis de l'Old Town del que havia sigut aquesta ciutat escocesa.

A més d'algunes cases antigues


l'antiga església parroquial realment interessant 








Com de costum, l'església oberta i una bona rebuda: d'on érem, si estàvem de vacances, quan temps, ... i, per acabar, si ens volíem quedar a un acte religiós que començaria llavors mateix. Més enllà de les diferències de creences, les dificultats amb l'idioma ens va permetre declinar la invitació.

Al voltant de l'església, l'ineludible cementiri





De sortida, ens dirigim a un altre element històric del barri: un colomar gegant (Corstorphine Doocot o Dovecot) que mantenen molt ben conservat.



Aquí hi criaven coloms, en 1.060 ponedors, per tal de poder abastir de carn i ous al senyor de la zona durant els mesos d'hivern.


Camí del Tesco, on volem comprar quatre coses, encara trobem el St. Margaret's Park


I acabem al Tesco



Una gran superfície comercial d'aquesta cadena que, en aquest cas, té obert les 24 hores del dia,  els 7 dies de la setmana.
M'hi hauré d'apropar un dia a les 2 de la matinada a veure quina classe de farres s'hi fan o, al menys, saber quina cara fa la gent que compra a aquestes hores.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada